Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-25-2015, 02:59 PM   #1
ArTeMiSs
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Mesajlar: 3.948
Standart Ciftlerin Öpüsmesi Altin kurallar


Öpüşmek sevgilinizle yapabileceğiniz en güzel şeylerden biridir. Biz size öpüşürken her iki tarafında mutlu olması için öneriler vereceğiz. Verdiğimiz önerileri dikkatlice okuyun ve mutlu olun.

Öpüşmeye başlayacağınız zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bırakın onlar kendiğinden ıslansın. Dilinizi yılan dili gibi çıkarmayın. Ağzınızın hafiften açık kalması kafidir.

Partnerinizi taklit etmeye çalışmayın. Bunu söylemekten kastımız ağzınızı partnerinizden daha çok açmayın. Sakın dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeyin. Sonucuçları kötü olalabilir. Güzel ortamı bozabilirsiniz. Öpüşmeye yeni başladıysanız, dudakları vücuda indirmek için aceleci ve ısrarcı davranmayın. Yavaş yavaş ve akışına bırakın.

Öpüşme sonrasında; *quot;iyimiydim?*quot; *quot;kötümüydüm?*quot; gibi sözler sarf etmeyin. Partnerinizi memnun etmek için her defasında en iyisini yaptığınıza inanın.

Sevgilinizin elinden tutup aniden onu duvara yaslayıp, ateşli bir şekilde öpüşmeye başlayabilirsiniz. Ancak sizi geri itiyorsa, onu zorlamayın ve onun istediği olsun. Ellerinizle partnerinizin yanaklarını tutmak öpüşmeyi romantizmin doruk noktasına taşır. Ancak istediği zaman kendisini geri çekebilmeli. Bu yüzden sımsıkı tutmayın.

Nefes almak istediğinizde, dudaklarınızı kulak memesine doğru götürün. Herkez kulağının öpülmesinden ve kulağında bir nefes hissetmekten hoşlanır.

Dişlerinizi ve dilinizi mutlaka fırçalayın.Partneriniz size söylemekten çekinebilir. Ağzınızın kokmaması için sprey veya naneli sakızlar kullanabilirsiniz.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla