Go Back   Gündüz Düşleri - Adult Forum - Türkçe Adult - Türk Amatör - Sex Hikayeleri - Türk Amatör Film > ADULT HIKAYELER - ADULT STORY > Adult Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-20-2020, 02:50 AM   #1
Admin
 
Üyelik tarihi: Feb 2015
Mesajlar: 21.523
Standart evli kadın paralı sikişler...

evli kadın paralı sikişler...
30 yaşında 1.63 boyunda, 76 kiloda beyaz tenli bir kadınım. Küçük sayılacak yaşta evlendim. İki çocuğum var, İlkokulda okuyorlar. Bu anlatacağım olay başıma gelene kadar 12 yıllık kocamı hiç aldatmamıştım. Evlilik öncesi halamın oğlunun ilki bir tecavüzü ile başlayan ve evlenene kadar devam eden 6 kez yaşadığım anal seks deneyimi dışında kocamdan başka birinin sikini dahi görmemiştim. Ben 17 yaşında iken, benden 5 yaş büyük halamın oğluyla şakalaşmalarımız öpüşmelere dönüşmüş, derken elbise üzerinden amımı götümü okşamış ve bana sikini elletmişti. Elbiseli olarak başlayan bu oynaş, sonuçta bizi birbirimizin çıplak amını sikini yalamaya götürmüştü.

Halamın oğlu benimle sikişmek istedi, ben de kabul etmedim ve azmış durumdaki halaoğlu beni zorla götümden sikmişti. Ona yalvarmasaydım kızlığım da gidecekti. Beni yüzüstü yere yatırmış, sikini sadece kalçalarıma değdireceğini söylemişti. Sikini kalçalarımda hissetmek bana çok zevkli gelmişti. Halaoğlu kızlığımı bozmayacağına söz verince, ben daha rahat davranıyordum. Götümü sikeceği aklıma bile gelmemişti. Sikini ve götümü tükürüğü ile ıslatıp duruyordu. Eliyle arkadan göğüslerimi kavramış, kulak memelerimi öpüyordu. Kalçalarım arasında gezinen siki göt deliğime dayandı. Zorladı ve bastırmaya başladı. “Hüseyin acıtıyorsun yapma!” dediysem de, beni daha sıkı kavrayıp kendine çekti. Birden sikinin başı götüme girince götüm yırtıldı sandım. Acıyla kurtulmaya çalıştım. Bana daha sıkı sarıldı ben çırpındıkça o ittirdi. Ben hem elinden kurtulmaya çalışıyor hem ağlıyordum. O ısrarla sikini sonuna kadar soktu. Kasıkları iyice dayanmıştı ve sikinin tamamını içimde hissediyordum.

Sanki içimde sik değilde bir bıçak vardı. Dayanılmaz bir acıyla beraber halıyı yoluyordum. Halamın oğlu ise, “Az bekle, acısı geçer!” diyordu, ama ben öleceğimi sandım o an. Birkaç dakika kımıldamadan öylece durduk. Artık o acı yerini hafif bir sızıya bırakmıştı. Artık ağlamıyordum. Gözlerimi kapadım olanları bekledim. Halamın oğlu yavaş yavaş hareketlendi, ileri geri yapmaya başladı. Acı neredeyse kaybolmuştu ki, Halamın oğlu beni kasıklarımdan tutup kendine doğru çekti ve böğürür gibi ses çıkarmaya başladı. İçimde sıcacık bir şeyler akıyordu. Üzerime düşercesine kapandı. Hayatımın ilk götten sikişi böyle tecavüz gibi bir şekilde olmuştu. Sikini götümden çıkardığında halen dölleri akmaya devam ediyordu. Boşalan bir erkeği görmek beni tahrik etmişti, ama götüm bir iki gün daha hafif hafif acıdı. Halamın oğluyla bu olaydan sonra, evlenene kadar 5 kez daha farklı ortamlarda götten sikiştim. Sonrakilerde o acıyı bir daha hissetmedim. Ben 18 yaşında (Amımdan bakire olarak) evlendikten sonra peşimi bıraktı ve çok geçmeden o da evlendi.

Kocamı bu anlatacağım olaya kadar da hiç aldatmadım. Aynı apartmanda oturan kocamın iş arkadaşı Ahmet Beylerle ailece çok sıkı görüşüyorduk. Karısı Gültenle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Gülten 35 yaşında, 1.65 boylarında, kilolu sayılacak bir kadın. Kendine bakım yapmayı seven, giyimine özen gösteren bir kadın. Bundan iki ay önceydi. Beni kahvaltıya çağırmıştı. Kahvaltı sırasında herzamanki gibi kadın dergilerini inceliyorduk. Onunla beraber parfüm ve makyaj malzemesi falan sipariş ederiz, herkes kendi payını öderdi. Gülten bol bol sipariş veriyordu. “Ne yapacaksın kız bu kadar güzellik malzemesini, hem kocan kızmıyor mu bu kadar para harcadığına?” dedim. Gülten de, “Erkeklere hoş gözükmek gerek, hem kocamdan para istemiyorum ki, benim her zaman yastık altı param olur!” diye cevapladı. “Kime süsleniyorsun kız öyle, kocan yetmiyor mu sana?” dedim. “Yetmiyor tabii!” dedi. Ağzım açık kaldı, “Yetmiyor da noluyor sanki?” dedim. O da, “Ne oluyorsa o oluyor. Sikecek erkek mi tükendi yani?” dedi. Gülten sanki her zamanki Gülten değildi, “Öyle yakışıklı ve paralı erkekler var ki, seni altına aldı mı bağırttırır. İkimizin de kocası bizden 7-8 yaş büyük. Seninkini bilmem ama benim herifin haftada bir siki kalkıyor, o da bana yeter mi yani?” diyordu.

Gültenle her türlü sırlarımızı paylaşırdık. Gülten son zamanlarda sık sık beni tanıştırmadığı bir arkadaşının yanına gidiyor, gittikçe açılıyor saçılıyordu. Yeni bir dev ekran LCD TV almışlardı. Hem hayırlı olsun ziyareti, hem de bir ikindi çayı için Gültenin yanına gitmiştim. Gülten kapıyı üzerinde bir bornozla açtı, “Sen mutfakta çayları doldur, ben duş alıp geliyorum!” dedi. Nasıl olsa içeride ikimizden başkası yok diye bornozu kapının önüne bırakıp, çırılçıplak olarak banyoya girdi. Duşunu alıp sonra aynı rahatlıkla banyodan çıkıp, üzerine bornozu alıp karşıma oturdu. “Ne oluyor kız sana, am göt ortada dolaşıyorsun?” dedim. “Nolacak ki, beni yiyecekmisin yani? Bende olan am göt sende de var!” dedi ve gülerek bornozun tamamını açtı, bacaklarını ayırdı. Çayımı yudumlarken Gültenin amını seyrediyordum, yeni traş etmişti. “Enişte her halde kaymak gibi amı seviyor?” dedim. “Nerede Eniştende bu yanan amı doyuracak sik?” dedi. “Ne yapıyorsun peki, için için yanıp kalıyor mu, yoksa Vibratör mü kullanıyorsun?” dedim. “Yok canım, yanmış amı kalkık bir sikten başkası doyurmaz. Canlı sik dururken kim siktirir Vibratöre?” dedi.

Gültenin götünde sanki kurt varmış gibi rahat oturamıyor, bana sanki birşeyler anlatmak istercesine oturduğu yerde heyecanla kıpırdanıp duruyordu. “Kız yoksa biriyle gizli ilişkin mi var?” dedim. Gülten sırıtarak, “Aramızda kalsın, çatır çatır siktiriyorum valla!” dedi. Duyduğuma inanamadım. Aslında gültenin son zamanlardaki sıradışı davranışları gözümden kaçmıyordu. “Nasıl oldu bu iş?” dedim. Duyduklarım beni daha da şaşırttı. Gülten 2 ay önce internetten bir kadınla samimi olmuş ve Laleli’de buluşmuşlar. Burada evli kadınlarla istekli erkekler bir defalık ilişki yaşıyor ve bir daha asla birbirlerini görmüyorlarmış. Kimse de kimseyi tanımıyormuş. Gülten öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki, şaşkınlığım arttıkça artıyordu. “Ne yani, gidip orada sikişiyormusun?” dedim. “Nolacak ki? Asla kimse ardına düşüp seni rahatsız etmiyor, özgürce sikişiyorsun!” dedi. “Bugün de sikiştin mi?” dedim. “Elbette, niye duş aldım sanıyorsun? 50 yaşında karısı çoktan ölmüş biri beni öyle sikti ki hiç sorma! Orgazm olurken zangır zangır titredim valla. Hele geçen gün 18 yaşında biriyle sikiştim ki, hiç sorma, amım kendinden geçti adeta!” dedi.

Bunları konuşurken içim tuhaf olmuş, amım sulanmıştı, bacaklarımı kıstım ve Gültene belli etmeden Orgazm oldum. Artık Gültene abone olmuştum, her gün Gültenin yanına gidiyor, kiminle nasıl sikiştiğini soruyor, o anlatırken ben de (artık resmen Gültenin görebileceği şekilde) amımı ovalaya ovalaya dinliyordum ve boşalıyordum. Zavallı kocasının hiçbir şeyden haberi yoktu, Gülten gidip her gün başka biriyle sikişiyordu. Bu sikişlere Çöpçatanlık yapan ev, zengin erkeklerle ev kadınlarını buluşturuyordu. Gültenin dediğine göre bu erkekler asla Fahişelere gitmeyen ve kimliğini gizli tutan kişilerdi. Hatta bazıları maske ile sikiyorlardı.

Yine bir seferinde Gülten sikişmelerini anlatırken, ben eteğimin üzerinden amımı okşuyordum. Gülten karşımda oturduğu koltuktan kalktı yanıma geldi ve benim şaşkın bakışlarıma aldırış etmeden eteğimi kaldırdı ve “Rahat olsana kız Orospu, benden mi çekiniyorsun?” diyerek, ıslanmış külodumu çekti bacağımdan çıkardı. Sonra birşey söylemeden gitti, yatakodasından aldığı Vibratörle geldi, “Al bununla yap!” dedi ve Vibratörü elime tutuşturdu ve yanıma oturdu. Ben Vibratörün ne işe yaradığını biliyordum, fakat ilk defa görüyor ve elimde tutuyordum. Benim şaşkın şaşkın Vibratörü incelediğimi gören Gülten elimden aldı, “Bak böyle kullanılıyor!” diyerek önüme diz çöktü. Bacaklarımı ayırdı ve ayak bileklerimden tutarak ayaklarımı koltuğun üzerine koydu. Bir eliyle amımın dudaklarını aralayarak Vibratörü amıma soktu ve düğmesini çevirdi, Vibratör amımın içinde tiremeye başladı. Bir eliyle Vibtatörü amıma sokup sokup çıkarırken, bir eliyle de Klitorisimi sıvazlamaya başlayınca, ben zevkten çıldıracaktım. Çok geçmeden kasılmaya, titremeye ve inlemeye başlamıştım. Gülten Vibrtaörü amımdan çıkarıp, iki parmağını amıma sokup, amımın içinde hareket ettirip, hızlı hızlı sokup çıkarmaya başlayınca, ben artık saldım kendimi ve çığlıklar atarak Gültenin eline boşaldım. Hem de ne boşalma, amımın suları fışkırırcasına akıyordu…

Öyle tuhaf olmuştum ki, bütün duyguları aynı anda yaşıyordum. Utanma, zevk, heyecan, Orgazm ve mutluluk, hepsi bir arada idi. Gülten sordu, “Kız Orospu, nezamandan beri sikilmiyor bu amın? Amının suları ortalığı göle çevirdi!” dedi. “Valla benim herif te senin herif gibi, ayda yılda bir canı isterse sikiyor, onda da iki dakikada boşalıyor, ben bir bok anlamıyorum!” dedim. Gülten de, “Bak sikişmek istersen yarın seni de götüreyim, sen de bir dene, pişman olmazsın! Benden utanmana çekinmene gerek yok, aramızda kalır!” dedi. “Valla şu ana kadar kocamı hiç aldatmadım, bundan sonra da aldatacağımı hiç sanmıyorum!” dedim. Dedim ama amım da yarak diye yanıyordu. Gülten gülerek, “Ohoooo, sen bu kafayla Vibratörden başka bir yarak yiyemezsin! Al sana hediye edeyim de, bari bununla söndür amının ateşini! İstediğin zaman seni ben de boşaltırım, ama gerçek yarağın yerini tutmaz tabii!” dedi.

O gün sabahı zor ettim. Duygularıma engel olamıyordum. Gece yatarken kocamın sikini yokladım, ama herzamanki gibi tık yoktu. Sabah Gültene, “Tamam ben de deneyeceğim!” dedim. Süslendik püslendik, Laleli’deki o eve birlikte gittik. Ara sokakta bir yerdeydi. Kapıyı başı örtülü, kapalı giyimli bir kadın açtı. İçeri girdik, salona geçtik. Gülten beni o kadınla tanıştırırken, “Nevin’in ilki olacak!” dedi. Kadın beni bir odaya götürdü, “Burda bekle!” dedi. Odada küçük bir TV çalışıyordu, müzik klipleri oynuyordu sürekli. Odada bir yatak, bir de kanepe vardı. Kanepeye oturdum, bahtıma nasıl biri çıkacak diye beklemeye başladım. Derken kapı açıldı, içeriye 35 yaşlarında, uzun boylu, giyimi oldukça düzgün biri girdi. Heyecandan ölecektim. İlk defa kocamdan başka birinin sikini yiyecektim. Adam beni ayağa kaldırdı, belime sarıldı ve dudaklarımdan öpmeye başladı. Heyecandan bir kuş gibi titriyordum…

Adam sonra soyunmaya başladı. Çok geçmemişti ki, külotu dahil hiç bir şey kalmamıştı, siki sallanıyordu. Siki hem kalın hem de uzundu. “Emsene!” diyerek omuzlarımdan bastırdı ve önüne çömeltti beni. Sikini elimle tutarak ağzıma aldım ve yalamaya başladım. Siki yaladıkça büyüdü. Kolumdan tutup beni tekrar ayağa kaldırıp, bluzümü çıkardı. Sütyenimi de çıkarınca memelerim boşandı salındı. Bilmiyorum neden yaptım ama ellerimle memelerimi kapadım. “Utanıyorsun galiba?” dedi ve ellerimi memelerimden çektirdi. Memelerimi bir süre okşayıp yaladıktan sonra eteğimi külotumla beraber indirdi ve önüme çömelip amımı yalamaya başladı. Kocam amımı hiç yalamazdı, dayanılmaz bir zevk alıyordum…

Adam ayağa kalktı dudaklarımdan öperek yatağa geçtik. Yatakta biraz daha öpüştükten sonra 69 olmuştuk. Siki ağzımda, dili amımda, sarsıla Orgazm oldum boşaldım. Daha sikilmeden böyle boşaldıysam, sikince herhalde beni uçururdu. Beni sırt üstü yatırdı, bacaklarımı ayırarak, ağzıma zor sığan o kalın sikini sırılsıklam olmuş amıma dayadı. Sikinin başı amımı yara yara, yaka yaka dibini boylamıştı. Girip çıkarken sıcacık siki amımı adeta dağlıyordu. Her vuruşu beni uçuruyordu. Sonra bacaklarımı omuzuna attı, siki her giriş çıkışında kalçalarımdan ‘Şlop Şlop’ diye sesler geliyor, kalçalarımı adeta yamyassı ediyordu. Zaman kavramını yitirmiştim, nekadar sikti hatırlamıyorum. Sonunda bağıra bağıra amıma boşaldı. Dölleri içimi yakıyordu. Ellerimi boynuna doladım ve ben de titreye titreye, inleye inleye boşaldım. Bu adamla ikinci Orgazmımdı ve hayatımda aldığım en büyük zevkti. Adam eliyle ağzımı kapatıyordu daha fazla bağırmamam için…

Son damlasını da amıma akıttıktan sonra kalktı, üzerini hızla giyindi. Adını bile bilmediğim erkeğim kapıya yöneldi, döndü elime bir şey sıkıştırdı ve “Bu ilkini bana verdiğinin hediyesi!” dedi ve dudaklarımdan öperek odadan çıktı gitti. Avucumu açtığımda elimde 5 tane mavi yüzlük vardı. Şaşakaldım. Meğerse burası erkeklere evli kadın temin eden bir randvu evi imiş. Kendimi bir Fahişe gibi hissetsem de, aldığım zevk herşeye değerdi. Ben de hemen giyindim, toparlandım, salona geçtim. O kadın (Hacı Ana mı desem daha doğru olur herhalde) bana, “Siftahın bereketli olsun!” dedi ve bir çay verdi. Oturdum çayımı içerek biraz bekledim, Gülten de geldi. Kadınla vedalaşıp oradan çıktık. Gültene, “Kızım bana buranın parayla kadın satılan bir yer olduğunu söylememiştin!” dedim. Gülten sırıtarak, “Daha iyi ya, hem zevk hem para alıyorsun! Nasıl hoşuna gitti mi?” dedi. Hayatımda böyle bir Orgazm yaşamadığımı anlattım. Gülten de, bugün kendisine yaşlı bir adam geldiğini, iki sokuşta boşaldığını, bir saat uğraşmasına rağmen tekrar kaldıramadığını, akşama bunun intikamı kocasından alacağını söyledi.

Evlerimize vardığığmızda, akşam Gülten (herhalde) gayet rahat bir şekilde kocasıyla sikişirken, ben kocama karşı kendimi çok suçlu hissettim, ama yine de birşey belli etmedim. Ertesi gün kocalarımız işe gittikten sonra Gülten beni aradı, “Hadi hazırlan da bir gidip gelelim!” dedi. Kocamı aldattığım için üzülüyordum, ama amım da yarak diye yanıyordu. O gün gittiğimizde, bu sefer 22 yaşında bir zengin sıpası bana yatağı dar etti. Orgazm olurken kalbim duracak sandım. Amıma tam üç kez döllerini fışkırtarak göle çevirdi. 300 Lira da ikramiyesi oldu. Üçüncü gün, 70 yaşında bir ihtiyar, siki zor sertleşse de kendini de beni de Orgazma ulaştırdı ve başucuma 400 Lira bırakıp gitti.

Dördüncü gün Evli bir iş adamıyla beraberdim. Kalın sikiyle beni tam bir saat evire çevire sikti, amımı dizime indirdi. Ben giyinirken bana, “Kocana hiç götten veriyormusun?” diye sordu. Kocamla hiç götten sikişmediğimi söyledim. Karısının da kendisine götten hiç vermediğini söyleyerek, götümü sikmek için 1.000 Lira teklif etti. Halamın oğlunun beni zorla götten siktiği o günler aklıma geldi. Götten sikilmeyi sevmiyordum, ama 1.000 Lira verecek olması da hoşuma gitmişti. Çantamdan el kremini çıkarıp verdim. Adam götümü ve sikini iyice kremledikten sonra, beni domaltıp, hiç acıtmadan sikini bir seferde götüme gömdü. O kalın yarağı acısızca yemek hoşuma gitmişti. Çok fazla ileri geri yapamadan döllerini götüme fışkırtmaya başlamıştı. Boşalması bitince ikimiz de giyindik, teşekkür ederek 1.000 Lirayı verdi. Eve dönerken Gültene götten verdiğimden bahsettim. Gülten de, “Özellikle evli erkeklerin götten sikmek için yapmayacağı şey yoktur. Genelde kendi karıları götten vermiyorlar. Hepsi göt delisi! Dev ekran LCD TV’yi nasıl aldık sanıyorsun? Kocam mutfak masrafından tasarruf ettiğimi ve aldığımızı sanıyor, ama öyle değil işte, götüm sağolsun! Evli bir adama bir kere götten verdim de aldık!” dedi.

Hemen hemen iki ay oldu, Gültenle haftada 4-5 gün gidiyorum. Sikiştikçe sıkılmak yerine, daha da sekse düşkün oldum ve sikişin bütün inceliklerini de öğrendim, değişik değişik erkekler tanıdım, erkeklerin düşüncelerini tanıdım, erkeklerin neler istediklerini, fantazilerini öğrendim. Sikiştiğim erkeklerin gittiği gibi kocamın da başka kadınlara gitmesini engellemek için, artık kocama da götten veriyorum. Profesyonel Orospu bir karısı olduğunu bilmiyor ama, kocamı yatakta adeta uçuruyorum artık. Hatta ve hatta Gültenle aramızda anlaştık, kocalarımızın haberi olmadan kocalarımızı değişiyoruz. Ben Gültenin kocasıyla amdan götten sikişiyorum, Gülten de benim kocamla. Özellikle de Gültenin adet gördüğü günlerde kocasını ben doyuruyorum, benim muayyen günlerimde ise Gülten kocamın altında inim inim inliyor. Ama en güzeli de, kocalarımızın bunlardan haberimiz yokmuş davranmaları ve bizden gizlemeleri. Kocalarımıza bunu çok görmüyoruz, nede olsa biz de birşey söylemeden, gidip başka erkeklerle sikişiyoruz, hem de nerdeyse hergün!
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sponsored by |
alt yazılı porno bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort tuzla eskort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle sincan escort kızılay escort rus escort etlik escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti etimesgut escort rus escort etlik escort eryaman escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin